De ce?

Scriitura bună e de obicei rezultatul chibzuit a ceea ce vedem şi simţim”- Antoine de Saint – Exupery

Cuvintele scrise au atât de multă forţă. Sunt puternice, dăinuie, creează emoţie, pasiune, fac revoluţii, schimbă lumi şi, folosite aşa cum trebuie, aduc profit.

Gândiţi-vă la un text care exprimă succint, elegant, frumos şi foarte clar o idee. Transmite exact ceea ce aţi gândit în maniera cea mai cuceritoare şi mai caldă. O astfel de scriitură nu apare din întâmplare. E nevoie de expertiză, talent şi de foarte multe ore de muncă. Să scrii bine şi să transformi ideile vizionare în cuvinte puternice e o meserie. La care noi ne pricepem şi pe care o facem de aproape 20 de ani.

Echipa noastră de scriitori se antrenează de două decenii să formuleze idei, să le structureze, să le încarce cu emoţie şi să transforme informaţii din cele mai diverse domenii în mesaje pe înţelesul tuturor.

Întotdeauna scriem cu gândul la cei care citesc şi credem că o scriitură bună şi eficientă este cea care e la fel de naturală ca limbajul vorbit. Fără înflorituri obositoare, fără vocabular pretenţios, construcţii complicate sau jargon profesional inutil care poate să omoare emoţia mesajului. Ne plac limbajul direct, activ, sincer, curat, puternic şi explicaţiile clare ca lumina zilei.

Scriem pentru presă, web, televiziuni, pentru companii, politicieni, artişti, asociaţii profesionale, organizaţii guvernamentale şi non-guvernamentale. Scriem pentru oricine are nevoie să-şi transforme ideile în forme de comunicare clare şi eficiente.

Suntem o companie mică de scriitori profesionişti şi avem de gând să rămânem aşa. Pentru că scriitura este un serviciu care are nevoie de relaţii personale, rapide şi fără mulţi intermediari sau proceduri complicate.

Noi scriem şi, împreună cu echipa noastră de colaboratori creativi (artişti vizuali, graficieni, ilustratori, fotografi, programatori, designeri de web), putem oferi servicii complete clienţilor noştri.

Noi scriem şi iubim ceea ce facem.