3 mituri despre preturi aparate dentare invizibile

Posted by

De foarte multe ori avem tendinta sa luam de bun tot ce ni se spune, fara sa mai filtram toate acele date. De fapt cu oricine am intretine o conversatie vom observa ca nicio discutie nu se incheie fara sa atingem subiectul bani. Iar asta nu tine in mod automat de un anumit domeniu, ci mai exact de tot ce ne inconjoara.

Cu alte cuvinte nimic nu se intampla fara sa fie vorba despre activitati si bani. Insa am putea spune ca discutiile ceva mai aprinse sunt cele care ating zona unor noi tratamente. Mai degraba oamenii sunt dispusi sa creada orice (cand vine vorba de bani) si de la oricine in loc sa caute ceva mai multe date care sa fie corecte si coerente. In cele din urma nici urmatorul subiect nu a scapat nedezbatut de gura lumii si prin urmare vom nota urmatoarele aspecte:

  • credinta ca acele preturi aparate dentare Bucuresti sunt extrem de mari – De cate ori nu ati auzit si voi ca mai tot ce inseamna preturi legate de capitala sunt cele mai mari??!! Insa de multe ori acestea sunt conceptii neinspirate ale unor oameni, care in mod voit uneori fac aceste afirmatii. Iar in cazul aparatelor dentare se intampla cam acelasi lucru si nu poti schimba peste noapte aceste perceptii a unor oameni. Cred ca a ajuns inevitabil ca atunci cand numai pronuntam numele capitalei, oamenii sa se gandeasca instantaneu la preturi ceva mai mari. Si oricat am incerca sa schimbam aceste mentalitati, acest lucru nu este posibil;
  • Daca sunt tratamente de ultima generatie cu siguranta sunt scumpe – ne-am obisnuit ca de-a lungul timpului sa construim diverse mituri si legende in jurul noilor tehnologii si a tratamentelor de ultima generatie. Pentru ca o buna parte dintre noi nu au cultura de a cauta cele mai bune informatii sunt tentati sa creada spusele oricui, chiar daca acela care face afirmatii nu are studiile si cunostintele necesare din respectivul domeniu. Si uite asa in timp se propaga informatii care nu au niciun fel de substanta si care de cele mai multe ori produc mai mult rau in viata oamenilor decat bine. Cu alte cuvinte ar trebui sa credem doar acele informatii care sunt complet avizate de catre specialisti si nimic mai mult.
  • Si nu in ultimul rand nu trebuie sa uitam de raportul calitate – pret. De multe ori uitam cat de importanta este calitatea si ca in mare parte pentru aceasta este nevoie si de ceva banuti. Iar un astfel de exemplu pot fi considerate si acele preturi aparate dentare invizibile, care sunt in conformitate cu ceea ce inseamna calitatea acestora.

Bineinteles pentru a avea o analiza bine realizata pe langa raportul calitate – pret, mai trebuie sa mai adaugam si preturile pietei. Astfel incat sa avem in vedere toti factorii existenti. Numai asa analiza pe care o vom face va fi una obiectiva si vom observa adevarata realitate a preturilor.

Prin urmare pentru a intreprinde astfel de lucruri si de analiza trebuie sa fim in permanenta obiectivi si bineinteles sa luam in calcul toti factorii reali. Iar daca rezultatul nu va fi pe placul nostru nu ar trebui sa avem o stare de dezamagire, ci din contra ar trebui sa tratam lucrurile cu ceva mai mult obiectivism pentru a putea privi preturile in ansamblul lor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *